Kerja-kerja pemotongan lereng bukit / Nurul Husna Hassim - Hassim, Nurul Husna (2003)
Laporan ini bertujuan memberi pendedahan kepada cara menjalankan kajian atau penyelidikan dan mempersembahan satu laporan kaji selidik mengenai topik kerja-kerja pemotongan lereng bukit untuk membina jalanraya. Topik kajian yang dipilih meliputi dua aspek penting iaitu kaedah pemotongan bukit dan garis panduan yang perlu di patuhi