Kerja-kerja sub-structure and super structure bagi pembinaan bagunan pejabat dan makmal bioteknologi Serdang Selangor / Hasbullah Mohamed @ Ibrahim - Mohamed @ Ibrahim, Hasbullah (2004)
Latihan amali merupakan salah satu daripada syarat yang telah diwajibkankepada setiap pelajar-pelajar yang mengikuti kursus Ukur Bangunan di mana-mana firma swasta atau badan-badan kerajaan mengikut kesesuaian para pelajar. Latihan Praktikal ini perlu di tamatkan oleh para pelajar Diploma Ukur Bangunandalam tempoh lima bulan (17. November. 03 - 17. April .04). Sungguh pun tempoh latihan amali ini lebih singkat berbanding semester-semester sebelumini,Alhamdulillah berkat dari kesabaran dan galakan dari pelbagai pihak,dapat juga saya sudahkan laporan ini.