Pengawalan belanjawan menggunakan analisis regresi / Ibrahim Roslan - Roslan, Ibrahim (1982)
Tujuan asas kajian ini adalah semata-mata untuk membuat suatu kaedah belanjawan yang terkawal yang boleh menjadikan urusan perniagaan (atau perdagangan) lebih berkesan dan bersemangat.