Paradigma Johor: Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development Edisi 07 Jan-Jun 2022 / Universiti Teknologi MARA UiTM Cawangan Johor - Othman, Akmal Aini; Ishak, Siti Nordiyana (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2020)
Paradigma Johor merupakan buletin yang diterbitkan oleh Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), Universiti Teknologi MARA Cawangan Johor. Bahan ini memaparkan aktiviti dan penulisan artikel berkaitan Keusahawanan peringkat UiTM Cawangan Johor. Buletin ini adalah keluaran Edisi 07 Jan-Jun 2022 dan diterbitkan secara berkala setiap 6 bulan.