Merekabentuk alat permainan kanak-kanak yang boleh meningkatkan minat mereka dalam bidang kejuruteraan / Mohd Hamadi Draman ... [et al.] - DRAMAN, MOHD HAMADI; MOHAMAD ALI, JASMIZAN; CHE GHANI, JOHAR (1996)
Projek yang kami jalankan adalah bertujuan untuk menarik minat kanak-kanak kepada bidang kejuruteraan. Ini adalah bertujuan untuk menanamkan minat kanakkanak tersebut pada peringkat awal lagi. Projek ini juga adalah berikutan daripadaWawasan 2020, di mana Negara akan mengalami kekurangan jurutera dalam jangkamasa untuk mencapai wawasan tersebut dalam beberapa puluh tahun lagi.Dengan itu projek ini merupakan satu langkah awal untuk mengatasi masalah ini.