Pengurusan tender dan projek pembinaan / Nur Suriya Farah Fadzil - Fadzil, Nur Suriya Farah (2003)
Laporan ini menekankan kepada proses dan tatacara pengurusan sesebuah projek pembinaan dengan penekanan terhadap penggunaannya di negara yang sedang pesat membangun. Pengurusan projek yang baik sangat perlu kerana projek besar begitu penting untuk pembangunan negara.