Penunjuk hari / Rozi Ibrahim and Noraini Akuan - Ibrahim, Rozi; Akuan, Noraini (1991)
Penunjuk Hari adalah satu alat yang di reka semata-mata untuk kemudahan pengguna,dimana ia boleh memaparkan hari-hari di dalara seminggu. Masukan litar ini merupakan denyut yang dihasilkan oleh litar denyut sehari secara •manual'atau automatik sebaik sahaja hari bertukar