Penggunaan elemen grafik dalam poster konsert era 90an di Malaysia dan kesannya terhadap masyarakat / Zulkafli Mokhtar - Mokhtar, Zulkafli (1996)
Di dalam penyediaan tesis ini penulis membuat tinjauan mengenai penggunaan elemen-elemen grafik dalam poster konsert era 90an. Ini kerana ingin membuat tinjauan mengenai keberkesanan dalam menyampaikan mesej dalam sesebuah poster konsert, samaada ianya berjaya atau tidak. Selain dari itu, penulis juga ingin meninjau tentang kesan negatif dan positif elemen-elemen grafik yang terdapat dalam poster konsert yang dihasilkan.