Ghazal / Ruzita A. Rahim - A. Rahim, Ruzita (1987)
Muzik dan masyarakat -dua unsur bersatu padu, tidak ada pemisah yang mutlak yang dapat menceraikannya. Muzik tanpa masyarakat adalah kosong semata-mata, sedangkan masyarakat tanpa muzik menjadikan hidup ini sunyi belaka.