Dasar harta intelek Universiti Teknologi MARA edisi 2021 / Universiti Teknologi MARA - Universiti Teknologi MARA, Business Innovation & Technology Commercialization Centre (Penerbit UiTM (UiTM Press), 2021)
Dasar Harta Intelek Universiti Teknologi MARA (selepas ini dirujuk sebagai ‘Dasar ini’) bertujuan untuk mengurus dan mengendalikan aspek-aspek permohonan perlindungan, penentuan hak milik dan lain-lain kepentingan, serta penguatkuasaan hak dan kepentingan ke atas Harta Intelek yang dihasilkan oleh pihak-pihak yang mempunyai hubungan undang-undang sama ada kontraktual atau benefisiari dengan UiTM.