Modul hidroponik / Haryati Mohd Mokhtar - Mohd Mokhtar, Haryati (1990)
Penanaman tanpa tanah atau hidroponik, bertujuan untuk memperolehi hasil tanaman yang lebih bermutu tinggi dan membolehkan sesiapa sahaja bercucuk-tanam walaupun pada tempat yang sempit. Modul hidroponik yang disediakan ini adalah untuk kegunaan sebuah keluarga. yang sederhana besarnya. Alat-alat yang digunakan untuk modul ini, mudah untuk. diperolehi dan senang dikendalikan.