Media sosial: ke mana arahnya? / Nor Zabetha Muhamad Nor - Muhamad Nor, Nor Zabetha (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2022)
James Ng, seorang pemuda berbangsa Cina. Bapanya seorang mekanik yang membuka bengkel perniagaan kecil-kecilan dan dibantu oleh ibunya sebagai seorang kerani. Besar harapan ibu bapanya untuk membesarkan anak-anaknya menjadi manusia yang berjaya. James kemudiannya melanjutkan pelajaran ke Amerika Syarikat. Namun pada tahun 2016, bapanya menghubungi James untuk pulang dan mengusahakan perniagaan mereka. James pulang ke Malaysia dan membantu bapanya tetapi malangnya banyak halangan dan kesusahan terpaksa James hadapi sehingga menyebabkan James kecewa.