Files request and notification system / Mohd Mu'az Musli and Mohd Faisal Sabudin - Musli, Mohd Mu'az; Sabudin, Mohd Faisal (Bahagian Penyelidikan dan Jaringan Industri, UiTM Melaka, 2012)
Sistem permohonan fail ini dibangunkan untuk memudahkan pekerja melakukan permohonan fail secara atas talian. Untuk memastikan keselamatan sistem ini terjamin, adalah disarankan sistem ini menggunakan Local Area Network (LAN). Sistem ini masih belum mempunyai tahap kestabilan sepenuhnya namun secara dasarnya system ini mampu membantu pengguna meningkatkan mutu kerja dan menjimatkan masa pengguna dalam proses permohonan fail. Antara kelebihan system ini ialah jika ia digunakan secara Local Area Network (LAN), ia akan berfungsi dengan lebih lancar berbanding digunakan secara atas talian (Internet). Dari aspek kebolehan, sistem ini boleh digunakan di mana¬ mana organisasi di Malaysia yang mempunyai sistem fail induk.