Lawatan tanda aras Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) / Asmah Sabtu - Sabtu, Asmah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Shah Alam telah menerima lawatan daripada Kementerian Pendidikan Malaysia.