Bicara Pakar: sejarah kesultanan negeri Terengganu / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Shah Alam telah mengadakan program Bicara Pakar: Sejarah Kesultanan Negeri Terengganu.