Digital library chit chat: 4 eSport / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
PTAR UiTM Shah Alam telah mengadakan program Digital Library Chit Chat: 4 eSport.