Live @PTAR: legasi kerajaan Jamalullail Perlis / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Shah Alam telah mengadakan program Live @PTAR: legasi kerajaan Jamalullail Perlis.