Bicara Pakar: legasi kesultanan negeri Selangor / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Shah Alam telah mengadakan program Bicara Pakar: legasi kesultanan negeri Selangor.