Library Outreach @PTAR: Fakulti Sains Gunaan / Nor Sabariah Mansor - Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR dengan kerjasama Fakulti Sains Gunaan telah mengadakan program Library Outreach.