Pustakawan berperanan sebagai penyedia maklumat terkini / Nor Azalea Mohd Azahar - Mohd Azahar, Nor Azelea (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Temubual dengan Pustakawan berkenaan tajuk apakah peranan Pustakawan.