Kursus pendedahan penulisan akademik siri 1 / Nor Sabariah Mansor - Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Shah Alam telah mengadakan kursus pendedahan penulisan akademik.