Majlis Khatam Al Quran 2021M/1442H dan bacaan Surah Al Mulk sempena World Quran Hour / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Cawangan Sarawak telah mengadakan Majlis Khatam Al Quran 2021M/1442H dan bacaan Surah Al Mulk sempena World Quran Hour.