Mencapai titik ikhlas dalam bekerja / Zakaria Muhamad - Muhamad, Zakaria (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan UiTM Cawangan Kedah telah mengadakan program syarahan bertajuk Mencapai Titik Ikhlas Dalam Bekerja.