Lets explore our digital library services / Roshairi Che Razali - Che Razali, Roshairi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan UiTM Cawangan Pahang telah mengadakan program Lets Explore Our Digital Library Services secara atas talian.