Program Book Review Siri 4: read, knowledge & share / Mohd Paizal Usman - Usman, Mohd Paizal (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan UiTM Cawangan Negeri Sembilan telah mengadakan program Book Review Siri 4: read, knowledge & share.