Majlis Perwakilan Pelajar: UiTM Cawangan Negeri Sembilan / Mohd Paizal Usman - Usman, Mohd Paizal (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Cawangan Negeri Sembilan telah mengadakan program Majlis Perwakilan Pelajar: UiTM Cawangan Negeri Sembilan.