eInfoDiscovery@Library Vol.5/2021 / Dungun dulu-dulu / Asmahani Abdullah - Abdullah, Asmahani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Bagi penerbitan eInfoDiscovery Perpustakaan UiTM Terengganu telah membawa pembaca menyingkap peristiwa sejarah di daerah Dungun.