Live @PCUiTMCTKBB: segmen bersama pakar / Mohd Shahnizam Mat Zain - Mat Zain, Mohd Shahnizam (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Sempena Bulan Sambutan Hari Penyu Sedunia Perpustakaan UiTM Cawangan Terengganu telah mengadakan program Live @PCUiTMCTKBB: segmen bersama pakar.