Library Outreach: Fakulti Sains Gunaan / Mohd Shahnizam Mat Zain - Mat Zain, Mohd Shahnizam (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 10 Mei 2021 Perpustakaan UiTM Cawangan Terengganu telah mengadakan program Library Outreach: Fakulti Sains Gunaan.