Live @PTAR: wacana ilmu tazkirah Ramadhan - andainya ini Ramadhan terakhir / Noor Azureen Abd. Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR Shah Alam telah menganjurkan program Live @PTAR: wacana ilmu tazkirah Ramadhan - andainya ini Ramadhan terakhir secara atas talian.