Live @PTAR: Bersama Pejabat Kursi Institusi Raja-Raja Melayu - Perlembagaan Persekutuan dan Rukun Negara / Noor Azureen Abd. Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen
Perpustakaan Tun Abdul Razak Shah Alam telah menganjurkan program Live @PTAR: Bersama Pejabat Kursi Institusi Raja-Raja Melayu - Perlembagaan Persekutuan dan Rukun Negara.