Bicara Buku UiTM Press: Mahkamah Syariah di Malaysia menelusuri cabaran melestari masa hadapan / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak telah menganjurkan program Bicara Buku UiTM Press: Mahkamah Syariah di Malaysia menelusuri cabaran melestari masa hadapan secara atas talian.