Program Bicara Pakar: halatuju dan strategi graduan undang-undang dengan cabaran baharu dalam era pandemik / Nur Azian Aziz dan Nor Sabariah Mansur - Azis, Nur Azian; Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR telah menganjurkan Program Bicara Pakar: halatuju dan strategi graduan undang-undang dengan cabaran baharu dalam era pandemik.