AIDA: penggunaannya dalam pengistilahan sains komputer / Saidah Sa'ad - Sa'ad, Saidah (1994)
Projek ini merupakan kajian terhadap penggunaan sistem bam iaitu sistem antaramuka yang berbentuk grafik. Sistem perisian yang dimaksudkan ialah AIDA ( Access Interface For Data Application ). Laporan penkajian dan pembangunan sistem yang dijanakan sebagai model disediakan bagi menerangkan secara ringkas bagaimana ia dijalankan. Bahasa pengaturcaraan LISP telah digunakan bagi menjanakan komponen-komponen dalam AIDA.