Pertandingan STEM Story Telling / Wan Zarina Wan Kamarudin and Sharaf Ahmad - Wan Kamarudin, Wan Zarina; Ahmad, Sharaf (Jabatan Sains Gunaan, 2021)
Kelab Mahasiswa MySTEM Ambassador Universiti Teknologi MARA Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP) , di bawah bimbingan Penasihat Kelab, ChM Marina Mokhtar dan Puan Suhaiza Hasan, Pensyarah Kanan Jabatan Sains Gunaan telah mencetuskan idea penganjuran pertandingan Video Pendek STEM Story Telling. Penganjuran pertandingan secara kerjasama di antara Bahagian Penyelidikan Jaringan Industri, Masyarakat & Alumni (PJIM&A) UiTMCPP dan Kelab Mahasiswa MySTEM Ambassador UiTMCPP ini dimantapkan lagi dengan sokongan kerjasama oleh Jabatan Pendidikan Negeri Pulau Pinang (JPN). Prof Madya Dr Nor Aziyah Bakhari Timbalan Rektor PJIM&A yang juga merupakan Penyelaras STEM peringkat UiTM telah menjadi penggerak utama dalam melancarkan kelangsungan pertandingan ini dari awal hingga ke akhir.