Bengkel penulisan bersama Rektor / Nor Aimi Abdul Wahab and Suhaiza Hasan - Abdul Wahab, Nor Aimi; Hasan, Suhaiza (Jabatan Sains Gunaan, 2021)
Pada 17 Ogos 2020 telah diadakan bengkel penulisan bersama Rektor UiTM Cawangan Pulau Pinang, Yang Berbahagia, Profesor Dr Salmiah Kasolang. Bengkel “Write to Publish Journal Article” anjuran Unit Penerbitan, PJIM&A UiTM Cawangan Pulau Pinang ini telah diadakan dari pukul 8.00 pagi sehingga 1.00 petang bertempat di Bilik Perdana Satu. Bengkel ini telah dihadiri oleh 25 orang staf UiTM Cawangan Pulau Pinang yang mewakili Fakulti dan Jabatan. Tujuan bengkel ini diadakan adalah untuk memberikan pendedahan dan panduan kepada peserta dalam menghasilkan artikel yang berkualiti dan berimpak tinggi selaras dengan usaha UiTM Cawangan Pulau Pinang untuk meningkatkan kuantiti dan kualiti penerbitan oleh staf. Selain dari itu bengkel ini juga memberi panduan tips pemilihan jurnal yang baik dan mengembangkan kemahiran dan teknik menulis artikel kepada peserta bengkel.