Comb Blow / Izad Fahmy Azman … [et al.] - Azman, Izad Fahmy; Mohd Afrol Faizal, Nurul Syafiqah; Jeffry, Nurul Hidayah; Sameon, Muhammad Shukur; Harun, Norazman (Bahagian Penyelidikan dan Jaringan Industri, UiTM Melaka, 2012)
Comb Blow ialah sejenis alat pengering rambut yang direka khas bersama sikat rambut. Alat ini dicipta bagi memudahkan pengguna agar penggunaannya lebih menyenangkan. Penggunaan pengering rambut yang biasa memerlukan penggunaan kedua-dua belah tangan. Dengan penggunaan Comb Blow dapat membantu pengguna untuk mengurangkan tenaga pengguna dengan hanya menggunakan satu tangan sahaja. Keunikan yang terdapat pada Comb Blow ialah adalah ciptaan 2 dalam 1 di mana sikat dan pengering rambut digabungkan menjadi satu alat. Hanya perlu sikat, rambut akan menjadi kering dan terurus seperti menggunakan pengering rambut yang biasa. Dari segi sudut sosio ekonomi, produk ini mampu meningkatkan jumlah pendapatan hasil negara. Sekaligus, menyumbang kepada pembangunan ekonomi negara dari sudut perindustrian. Potensi pengkomersialan yang terdapat dalam produk'Comb Blow'tinggi kerana pada zaman sekarang wanita masih mementingkan penjagaan kecantikan namun mereka memerlukan penjagaan dalam masa yang singkat. Dengan penggunaan 'Comb Blow' pengurusan rambut dapat dilakukan dengan masa yang singkat tanpa perlu ke salon untuk rawatan terapi.