Mini konvensyen KIK: PHOENIX JSG beraksi di peringkat kebangsaan 2019 / Suhaiza Hasan - Hasan, Suhaiza (Jabatan Sains Gunaan, 2020)
Kecemerlangan Kumpulan Inovatif Kreatif (KIK) PHOENIX dari Jabatan Sains Gunaan berterusan apabila telah berjaya mewakili UiTM Cawangan Pulau Pinang ke Konvensyen KIK UiTM Se-Malaysia 2019. Konvensyen peringkat kebangsaan kali ini telah diadakan di UiTM Cawangan Terengganu, Kampus Dungun pada 5-7 November 2019. Kumpulan PHOENIX telah berjaya merangkul Anugerah Perak melalui projek Profesional KIT (PRO -KIT). Tahniah KIK PHOENIX!