Majlis perpisahan En. Mohd Noor Mohd Ali (Persaraan) & pertukaran kampus 7 pensyarah fizik / Nur Maizatul Azra Mukhtar - Mukhtar, Nur Maizatul Azra (Jabatan Sains Gunaan, 2020)
Majlis sambutan Hari Raya JSG yang berlangsung pada 2 Julai 2019 (Selasa) turut meraikan Majlis Perpisahan 8 orang Pensyarah Fizik, yang terdiri daripada En. Mohd Noor Mohd Ali, Muhammad Firdaus Othman, Siti Hajar Khalid, Nurul Nazwa Mohamad, Nor Faranaz Shamin Nor Azmi, Norha Abdul Hadi, Madhiyah Yahya Bermakai dan Siti Hajar Mohmad Salleh. Majlis perpisahan En Mohd Noor adalah sempena persaraan beliau. Beliau yang telah berkhidmat lebih dari 15 tahun di UiTM Cawangan Pulau Pinang pernah menjawat jawatan sebagai Koordinator di Jabatan Sains Gunaan. Majlis ini turut meraikan perpisahan 7 orang pensyarah fizik yang terlibat dengan pergerakkan perpindahan ke beberapa kampus cawangan yang lain. Pergerakkan ini berlaku bermula daripada bulan Ogos 2019 dan melibatkan 4 buah kampus cawangan, iaitu UiTM Cawangan Arau, Jengka, Tapah dan Kota Kinabalu.