Penganugerahan ijazah kehormat ITM tahun 1997 - 1998 - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (2022)
Penganugerahan Ijazah Kehormat UiTM merupakan penghormatan oleh universiti kepada tokoh-tokoh ternama dan terkenal dalam dan luar negara atas jasa serta sumbangan mereka dalam bidang kepakaran masing-masing.