Pencapaian perundingan 2019 / Ainorkhilah Mahmood - Mahmood, Ainorkhilah (Jabatan Sains Gunaan, 2020)
*Projek perundingan *Bengkel Training of Trainer (ToT) dan Audit Akses dalam Persekitaran Alam Bina di Pulau Pinang Tahun 2019. *Perundingan Inovasi Bersama SMKA Syeikh Abdullah Fahim