EXPLORE @ Physic dan EXPLORE @ Chemistry di Varsity @ School Smk Pauh Jaya / Abdul Halim Abd Hamid - Abd Hamid, Abdul Halim (Jabatan Sains Gunaan, 2020)
Sempena Hari Varsity @ School yang diadakan di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Pauh Jaya, pihak sekolah berbesar hati mengundang Jabatan Sains Gunaan (JSG) UiTM Cawangan Pulau Pinang untuk mengadakan pameran sains interaktif. Objektif utama pameran sains interaktif ini adalah bertujuan untuk memupuk minat pelajar mempelajari matapelajaran sains dan meningkatkan kesedaran kepentingan ilmu sains dengan mewujudkan suasana pembelajaran sains yang menyeronokkan melalui bahan-bahan pameran sains interaktif.