ODL: pencetus kreativiti pelajar / Prof. Madya Dr. Tey Li Sian and Shahreena Melati Rhasbudin Shah - Tey, Li Sian; Rhasbudin Shah, Shahreena Melati (Unit Penerbitan FKAPP, 2020)
Disebabkan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang diumumkan pada 18 Mac 2020, segala aktiviti pengajaran dan pembelajaran terpaksa dilaksanakan secara atas talian termasuk ujian praktikal untuk kerja makmal. Tujuan ujian praktikal kerja makmal adalah untuk menguji kemahiran 'hands on' setiap pelajar dalam menjalani kerja makmal yang telah ditunjukkan di dalam kelas. Maka, untuk mengelakkan pelajar membaca sahaja prosedur makmal semasa ujian praktikal dijalankan, mereka diminta menyediakan bahan-bahan gantian yang sesuai bagi menunjukkan cara kerja makmal seperti contoh-contoh yang telah diberikan.