Program usahasama perkongsian ilmu antara MINDA, Politeknik Ungku Omar dan Fakulti Kejuruteraan Awam, UiTM Pulau Pinang / Ts. Syahrul Fithry Senin - Senin, Syahrul Fithry (Unit Penerbitan FKAPP, 2020)
Satu program webinar telah diadakan di antara Fakulti Kejuruteraan Awam, UiTM Cawangan Pulau Pinang, Politeknik Ungku Omar (PuO) dan MINDA pada 18 Mac 2021. Wakil dari Fakulti Kejuruteraan Awam UiTM Cawangan Pulau Pinang, Ts. Syahrul Fithry Bin Senin telah dijemput menjadi salah seorang ahli panel di dalam kerjasama ini untuk perkongsian ilmu mengenai penyenggaraan bangunan menggunakan teknologi industri 4.0. Program ini telah dihadiri oleh hampir 50 orang pelajar dari Jabatan Kejuruteraan Awam, PuO. Ketua Jabatan Kejuruteraan Awam PuO iaitu Dr. Azuin Binti Ramli telah mengalu-alukan kehadiran panel di dalam webinar tersebut.