Kelangsungan The 5th Symposium on Damage Mechanism in Materials and Structures (SDMMS 20.21) / Profesor Madya Dr Noorsuhada Md Nor - Md Nor, Noorsuhada (Unit Penerbitan FKAPP, 2020)
Pada 8 - 9 hb Mac 2021, Fakulti Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi MARA (UiTM), Cawangan Pulau Pinang telah menganjurkan satu persidangan antarabangsa, The 5th Symposium on Damage Mechanism in Materials and Structures (SDMMS 20.21) dengan kolaborasi bersama Computational and Experimental Mechanics (CEM) Research Group, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM). Persidangan ini dipengerusikan oleh Professor Madya Dr Noorsuhada Md Nor, dari UiTM Cawangan Pulau Pinang dan pengerusi bersama adalah Dr. Salvinder Singh Karam Singh, UKM. Perancangan awal persidangan sepatutnya diadakan pada Ogos 2020 secara bersua muka. Namun, disebabkan oleh wabak Covid-19, persidangan ditunda ke Disember 2020. Apabila Covid-19 masih berterusan, satu mesyuarat bersama ahli- ahli eksekutif SDMMS telah diadakan dan telah mengambil kata sepakat bersetuju untuk menunda persidangan ke Mac 2021 serta menukar platform persidangan dari bersua muka ke atas talian. Microsoft Teams telah dijadikan medium utama persidangan atas talian ini.