Civil Engineer Entrepreneur Day (CEED) 2020 / Noor Syafeekha Mohamad Sakdun and Hafizah Muhamad Azlan - Mohamad Sakdun, Noor Syafeekha; Muhamad Azlan, Hafizah (Unit Penerbitan FKAPP, 2020)
Fakulti Kejuruteraan Awam (FKA) dengan kerjasama Malaysian Academy of SME & Entrepreneurship Development (MASMED) UiTM Cawangan Pulau Pinang telah mengadakan satu siri webinar dan forum berkenaan perniagaan dan keusahawanan dalam bidang industri pembinaan kepada jurutera-jurutera dan pelajar-pelajar tahun akhir Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Awam (Infrastruktur) (EC221). Program yang bertajuk Civil Engineer Entrepreneur Day (CEED) 2020 ini telah berlangsung selama dua hari iaitu pada 30 November dan 1 Disember 2020 dengan menjemput seramai 10 orang panel (secara bergilir) industri dan alumni UiTM bagi 7 siri Modul. Pada petang hari kedua, satu sesi forum berkenaan keusahawan dalam bidang kejuruteraan awam telah diadakan sebagai sesi penutup program.