Dari meja Ketua Pusat Pengajian / Dr. Anas Ibrahim - Ibrahim, Anas (Unit Penerbitan FKAPP, 2020)
Alhamdulillah, segala pujian hanya milik Allah SWT serta selawat dan salam ke atas Nabi Muhammad SAW. Buletin Fakulti Kejuruteraan Awam IJniversiti Teknologi MARA Cawangan Pulau Pinang (Edisi 2020) telah muncul lagi. Saya ingin merakamkan ucapan tahniah dan syabas kepada warga sidang Buletin FKA yang mampu melestarikan penerbitan buletin ini. Setinggi penghargaan kepada Prof. Ts. Dr. Salmiah Kasolang selaku penaung, penyumbang artikel dan juga seluruh warga FKA yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam menyempurnakan tanggungjawab ini.