Sesi perkongsian maklumat: collaborative teaching / Norhidayah Ismail, Siti Hawa Shuid and Ja’izah Abdul Jabar - Ismail, Norhidayah; Shuid, Siti Hawa; Abdul Jabar, Ja’izah (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2022)
Biro Akademik Fakulti Perakaunan telah mengadakan Program Sesi Perkongsian Maklumat Berkaitan Collaborative Teaching dengan bertujuan memberi pendedahan yang lebih meluas berkaitan collaborative teaching atau pengajaran kolaboratif. Pengajaran kolaboratif ini dapat diaplikasikan sebagai salah satu medium pengajaran yang lebih berkesan. Program ini telah berlangsung pada 7 Januari 2020 dan disertai oleh ahli - ahli Fakulti Perakaunan UiTMCNS Kampus Seremban. Sesi perkongsian maklumat ini telah disampaikan oleh penceramah jemputan iaitu Ts Mohamad Shahrimi Bin Hashim, pensyarah kanan UiTMCNS Kuala Pilah.