Nilai merdeka / Noraziah Mohd Amin - Mohd Amin, Noraziah (Academy of Language Studies, 2022)
Yang dekat dilihat merah delima, Yang menjauh direnung hijau gunung, Jeritan “Merdeka!” julung kali bergema, Memahat sejarah negara yang agung.