Live@PTAR: Techtalk hard and soft / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Cawangan Sarawak telah menganjurkan program bual bicara bertajuk Techtalk hard and soft di PTAR UiTM Cawangan Sarawak.